Contact

Scharnerweg 64 6224 JH Maastricht
Geopend dinsdag tot en met zondag van 16.00 tot 22.00 uur

FAQ

Veel gestelde vragen

Wij bezorgen in heel Maastricht en directe omgeving. Zodra wij dit uit gaan breiden zullen wij dit communiceren op deze website en onze social media kanalen.

Jazeker. Al onze gerechten zijn vers. Wij beginnen met bereiden zodra de bestelling bij ons binnen komt. Zit er een groot tijdverschil tussen bestellen en gewenst bezorgmoment dan beginnen wij net voor bezorgen zodat ook dan de gerechten vers en warm zijn.

Je betaald bij bezorging aan de bezorger.

Dat is natuurlijk vervelend. Er kunnen diverse redenen zijn waarom dit niet werkt. Wij verzoeken je als dit voorkomt om contact met ons op te nemen zodat wij kunnen zorgen dat je alsnog de korting krijgt.

Bij voorkeur bezorgen wij aan huis. Wil je toch liever afhalen neem dan telefonisch tijdens openingstijden contact met ons op.

Dat kan variƫren. Dit is o.a. afhankelijk van het moment van bestellen, soort gerecht(en) en de afstand van ons bedrijf tot het bezorgadres. Wij streven er naar om binnen 45 minuten te bezorgen.

Bestellen kan elke dinsdag tot en met zondag. Onze keuken is dan geopend van 16 uur tot en met 22 uur.

Het kan een enkele keer gebeuren dat de bevestiging in je spambox terecht komt. Controleer dit eerst. Mocht je inderdaad niets hebben ontvangen neem dan contact met ons op. In bijna alle gevallen is de bestelling wel bij ons binnen gekomen maar zo kunnen we het nog extra voor je controleren.